Este întotdeauna plăcut să primești bonusuri, iar Mostbet înțelege acest lucru. Compania face tot posibilul pentru a atrage noi clienți și a încânta jucătorii obișnuiți. Bonusurile sunt emise în mod regulat și nu trebuie să faceți nimic pentru a le obține. Casa de pariuri funcționează online și este disponibilă pentru oameni din întreaga lume. Aici sunt bineveniți și locuitorii Moldovei și, prin urmare, oferă beta de bun venit și alte bunătăți.

MostBet bonusuri
Oferta bonus pe site-ul oficial
Oferta bonus pe site-ul oficial

Ce bonusuri oferă Mostbet

Casa de pariuri Mostbet este o organizație oficială care acceptă pariuri sportive online de mulți ani. Pe lângă evenimentele sportive, Mostbet are o secțiune cu cazinouri online. Aici utilizatorii se pot baza complet pe noroc. Este imposibil de prezis rezultatul rotației rolelor într-un slot sau ruletă.

Pentru iubitorii de sport și cazinouri, Mostbet oferă bonusuri. Există două opțiuni:

  • Depozit – sunt taxate pentru completarea contului și sunt disponibile pentru absolut toți utilizatorii.
  • Fără depunere – pentru a obține puncte trebuie să efectuați o anumită acțiune. În unele cazuri, casa de pariuri încurajează jucătorii activi, face cadouri pentru diverse sărbători.

Există o altă divizie la Mostbet – după scop:

  • Freebet. Folosite pentru pariuri sportive, nu sunt bani retrași. Pariurile gratuite funcționează ca pariurile obișnuite, doar o persoană nu își cheltuiește banii. Și în caz de câștig, primește un premiu real pe contul principal în lei moldovenești.
  • Rotiri gratuite. Iubitorii de sloturi sunt întotdeauna mulțumiți de posibilitatea de a învârti roata gratuit. Datorită acestui lucru, puteți crește împrumuturile câștigate. În timpul rotirilor gratuite există șansa de a obține un joc bonus, un jackpot etc.

Pariurile gratuite și rotirile gratuite sunt oferite unui jucător, indiferent unul de celălalt. Deși site-ul este același, locațiile sunt diferite – evenimentele sportive și cazinourile la fel.

Cum poți obține bonusurile

Pentru a primi puncte de depozit și fără depunere, o persoană trebuie să efectueze anumite acțiuni pe site. Dar uneori se dau cadouri și fără acțiuni anumite. Pariurile gratuite sunt ușor de obținut prin introducerea unui cod promoțional. Biroul trimite coduri prin e-mail la ziua de naștere a unei persoane, la evenimente sportive majore și sărbători. Pe lângă corespondență, codurile promoționale pot fi găsite pe forumuri tematice și rețele sociale (Facebook, Vkontakte, Instagram). Este recomandabil să vă abonați la notificări și să urmăriți evenimentele, știrile și alte modificări.

Câmpul pentru codul promoțional
Câmpul pentru codul promoțional

Bonusuri de depozit MostBet

Bonusul de depunere de înregistrare se acordă o singură dată. O persoană este obligată nu numai să se înregistreze pe portalul oficial, ci și să facă o depunere în termen de o săptămână. Soldul bonusului unui începător se poate ridica la 5000 de lei, de care se poate dispune pentru a paria pe toate evenimentele sportive.

Lucrul tare despre Mostbet este că atunci când depune un cont în termen de o oră de la înregistrare pentru orice sumă, jucătorului i se oferă un bonus maxim de 125%.

Nu vă faceți griji dacă pariurile gratuite nu sunt creditate imediat în cont, perioada de așteptare este de trei zile. După aceea, trebuie să câștigi înapoi, apoi casa de pariuri va transfera câștigurile într-un cont obișnuit.

Bonusul la depunere poate fi mărit prin găsirea unui cod promoțional pe Internet. Nu este evidențiat des, trebuie să aveți grijă să căutați. Dar codurile promoționale vă permit să măriți dimensiunea fiecărei depuneri ulterioare.

MostBet bonusuri fără depozit

Bonusurile fără depunere pot fi obținute prin coduri promoționale sau la atingerea nivelurilor din programul de fidelitate. Biroul oferă și o mulțime de rotiri gratuite. Pentru a le primi, nu trebuie să reumpleți soldul în cazinou, este suficient să efectuați orice acțiune din lista propusă. Opțiunile sunt:

  • Joacă orice slot machine de mai mult de 10 ori.
  • Învârtiți tamburul de mai mult de 10 ori la rând.
  • Joacă la cazinouri online câteva zile la rând.

Există multe opțiuni, acestea se schimbă în timp. Utilizatorii urmăresc modalitățile disponibile de a obține rotiri gratuite în contul lor personal. Nu trebuie să câștigi înapoi rotiri gratuite. O serie de rotiri gratuite începe imediat după primire. Toate premiile în numerar primite în sloturi în timpul rotirilor gratuite sunt creditate automat în contul utilizatorului. Monedele primite sunt cheltuite fără restricții la următoarele pariuri sau afișate pe card, convertite în lei moldovenești.

Promoție freespin la cazinoul online Mostbet
Promoție freespin la cazinoul online Mostbet

Cum și de ce să câștigi înapoi la Mostbet

Parierea bonusului primit este o condiție prealabilă pentru retragerea acestuia sub formă de bani reali pe un card sau printr-un sistem de plată. Mostbet are un avantaj – la efectuarea unui pariu gratuit, câștigurile sunt creditate în contul principal, și nu în cel suplimentar. Adică este suficient ca pariul să câștige, iar lei pot fi retrași imediat pe un card bancar sau portofel electronic.

Aveți la dispoziție 3 săptămâni pentru a elimina bonusul de bun venit. După acest timp, se arde. Cerințe de pariere:

  • Plasați pariuri gratuite pentru 20 de meciuri sau mai mult.
  • Coeficientul evenimentului este mai mare de 1,5.
  • Suma depusă nu este mai mică decât depozitul.

Casa de pariuri stabilește un pariu pentru răscumpărare. Aceasta înseamnă că persoana trebuie să parieze suma acumulată în de 20 de ori mai mult. Nu există un pariu pentru rotiri gratuite, acestea sunt date imediat.

Evenimente pentru pariuri
Evenimente pentru pariuri

Program de loialitate de la Mostbet

Pariurile pe meciuri online nu sunt doar distractive. Pe lângă cote mari și plăți rapide, Mostbet oferă clienților săi obișnuiți un program de loialitate. Cu ajutorul acestuia, poți câștiga pariuri gratuite suplimentare și rotiri gratuite, poți câștiga premii valoroase și chiar să atingi jackpot-ul. Programul este disponibil iubitorilor de cazinouri, sportivii pasionați vor beneficia mai puțin de acest lucru. Toate condițiile și caracteristicile sunt specificate în contul dvs. personal. Pentru vizionare, o persoană se conectează mai întâi, apoi intră în secțiunea „Promoții” situată în partea de sus a paginii.

Programul de fidelitate MostBet
Programul de fidelitate MostBet

Sistem de niveluri

Este conceput pentru iubitorii de sloturi. În funcție de rang, monedele sunt acordate în moduri diferite pentru misiunile finalizate. Un începător primește 1500 de monede pentru a trece la nivelul următor. Amatorului i se dau mai mult – 2.000 de monede. Cu cât ratingul este mai mare, cu atât mai multe chifle sunt disponibile pentru oameni. Mai departe, în ordine crescătoare, există astfel de niveluri – Hopeful, Youth Player, Pro, Major League Player, National Team Player, Star. Campionul Mondial și Legenda au dreptul la recompense maxime – pentru fiecare realizare se acordă 10 pariuri gratuite de 250 MDL, iar pentru trecerea la nivelul următor – un pariu gratuit de 15.000 MDL.

Sistem de niveluri și premii
Sistem de niveluri și premii

Premiile primite sunt cheltuite de jucători pentru rotirea rolelor în sloturi tematice sau schimbate cu alte premii. Opțiunile disponibile sunt afișate în contul dvs. personal.

Cont de utilizator pe Mostbet
Cont de utilizator pe Mostbet

Premii pentru realizarea

Realizările sunt aceleași sarcini într-un cazinou online care au fost deja menționate. Sunt disponibile pentru toți jucătorii, indiferent de nivelul lor. Mostbet schimbă în mod regulat misiunile și adaugă noi opțiuni. Când vă conectați la cazinou, este recomandat să verificați imediat promoțiile disponibile. Uneori sunt simple – joacă un anumit slot sau rotește tamburul de 10, 20 sau 30 de ori. Pentru finalizarea misiunii, o persoană va primi imediat rotiri gratuite sau monede și va putea câștiga mai multe în sloturi.

Cashback la cazinourile online

Cashback este un ajutor pentru cei care au avut ghinion în timpul săptămânii. Programul formează un rating, iar celor care au intrat în negativ li se oferă un cashback de 10% din suma pierdută. Nu puteți folosi acești bani imediat pentru retragerea pe card. Trebuie să fie câștigați înapoi de trei ori. Cashback este creditat în fiecare luni.

Sistem de rambursare la cazinoul MostBet
Sistem de rambursare la cazinoul MostBet

Biroul unei case de pariuri într-un laptop sau smartphone este convenabil și simplu. Și oportunitatea de a primi premii gratuite, cashback și bonusuri face jocul plăcut și captivant. Mostbet oferă cele mai bune condiții de bonus în rândul caselor de pariuri online din Moldova. În plus, există divertisment pentru fanii diferitelor sporturi, cărți și aparate de slot. Mostbet este o casă de pariuri sinceră, cu plăți rapide. Nu numai că oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga, dar crește și șansele cu ajutorul bonusurilor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *