Aplicația mobilă este o modalitate convenabilă de a utiliza serviciile unei case de pariuri și ale cazinoului. Aplicațiile pentru sistemele de operare Android și iOS sunt disponibile pentru descărcare pe web-site ul MostBet. De asemenea, conține instrucțiuni despre cum să le folosești corect, ceea ce vorbește despre mare grijă pentru utilizatorii lor.

MostBet aplicațiile
Link-urile pentru aplicații
Link-urile pentru aplicații

Cum se instalează aplicația Android

Pentru a instala aplicația pe sistemul de operare Android, trebuie să descărcați un fișier special de instalare de pe site-ul casei de pariuri. Puteți face acest lucru imediat de pe smartphone, îl puteți descărca mai întâi de pe computer și apoi îl puteți transfera pe telefon. Ambele opțiuni sunt posibile, alegerea în favoarea uneia sau a celeilalte depinde doar de ceea ce este mai convenabil pentru utilizator. Înainte de instalare, trebuie să mergeți la setările sistemului, în secțiunea „Securitate”, și să permiteți instalarea din surse necunoscute.

Instrucțiuni de instalare pentru sistemul de operare Android
Instrucțiuni de instalare pentru sistemul de operare Android

Aplicația MostBet funcționează bine pe smartphone-uri cu specificații diferite, inclusiv telefoane din generațiile anterioare. Fișierul de instalare cântărește 13,7 MB și necesită 33 MB de spațiu liber pentru instalare. Doar 10 MB de RAM sunt suficiente pentru ca aplicația să funcționeze. Android OS versiunea 4.0 sau o versiune ulterioară este potrivită pentru utilizare. Aplicația poate funcționa atât în extensii înalte cât și joase, ceea ce vorbește despre versatilitatea sa. Va avea o interfață plăcută și ușor de utilizat pe toate dispozitivele.

Nu există bonusuri pentru instalarea aplicațiilor în biroul casei de pariuri MostBet, dar casa de pariuri are multe alte oferte interesante în programul de bonusuri. După efectuarea primei depuneri, jucătorul poate primi până la 5000 MDL. Casa de pariuri are un program de fidelitate, sunt multe promoții. Toate ofertele pot fi găsite în secțiunea corespunzătoare.

Funcționalitatea aplicației

Aplicația MostBet nu este inferioară site-ului principal al companiei și, în unele privințe, o depășește ca funcționalitate. Este posibil să alegeți o limbă națională. Pentru a face acest lucru, accesați secțiunea „Profil”, apoi faceți clic pe steagul țării din colțul din dreapta sus. Sunt disponibile și reîncărcarea contului și retragerea câștigurilor, pentru aceasta puteți folosi următoarele metode:

 • carduri bancare (VISA, Mastercard, MIR);
 • monedă electronică (Webmoney);
 • criptomonede (Bitcoin, Ripple, Etherium).

Vă puteți înregistra prin intermediul aplicației în mai multe moduri:

 • prin numărul de telefon;
 • prin adresa de email;
 • prin intermediul rețelelor sociale (Facebook, Google, Vkontakte, OK.RU, Twitter, Steam).
Înregistrarea în aplicație
Înregistrarea în aplicație

Aplicația are toate funcționalitățile necesare, inclusiv pariuri live. Există posibilitatea de a urmări emisiuni ale evenimentelor sportive majore. Secțiunea cazinou conține toate funcțiile pe care le are site-ul. Printre acestea se numără și jocul cu dealeri live. Această oportunitate este oferită de cooperarea casei de pariuri cu cei mai buni furnizori din acest domeniu. Aplicația MostBet este foarte convenabilă, combină pariuri și cazinouri. Utilizatorul poate plasa un pariu și poate reveni imediat la aparatele de slot. La înregistrarea în aplicație, este disponibil și un bonus pentru prima depunere.

Bonus de înregistrare
Bonus de înregistrare

În cazul oricăror probleme, utilizatorul poate contacta serviciul de suport tehnic. Pentru a face acest lucru, deschideți meniul și apoi apăsați butonul corespunzător. Comunicarea se realizează prin chat. Jucătorul primește răspunsuri instantaneu, suportul tehnic funcționează rapid în orice moment al zilei.

Aplicații IOS

Aplicațiile pentru iOS sunt complet funcționale. Au toate funcțiile necesare pentru a utiliza confortabil serviciile unei case de pariuri. Multe funcții apar mai întâi în aplicația iOS și abia apoi devin în cele din urmă disponibile pentru alți utilizatori.

Instalare pentru iOS.
Instalare pentru iOS.

Puteți descărca și instala aplicația din App Store oficial. Această oportunitate este disponibilă pentru utilizatorii din Letonia, Armenia, Belarus, Cipru, Ucraina, Uzbekistan, Azerbaidjan. Jucătorii din alte țări trebuie să efectueze manipulări suplimentare:

 • deschideți setările iTunes Store și App Store;
 • deschideți Apple ID, faceți clic pe „View Apple ID”;
 • în meniul care se deschide, deschideți setările de țară și regiune;
 • alegeți Cipru sau altă țară în care aplicația este disponibilă fără restricții;
 • confirmați termenii acordului.

Web site-ul MostBet are instrucțiuni detaliate despre cum să completați câmpurile din formularul care se deschide. Uneori va apărea o eroare după aceea. În acest caz, trebuie să creați un nou ID Apple și apoi să repetați toți pașii descriși mai sus.

După descărcarea și instalarea aplicației, puteți începe imediat să utilizați toate serviciile. Utilizatorul poate completa contul, poate folosi bonusuri și aplicații speciale. Nu este nevoie să deschideți site-ul unei case de pariuri pentru a fi la curent cu promoțiile actuale. Aplicația conține toate informațiile relevante despre concursuri.

Avantajele aplicațiilor MostBet

Multe aplicații de case de pariuri sunt o versiune redusă a site-ului principal. În funcționalitatea lor lipsesc butoanele importante. De exemplu, aplicația poate să nu aibă cazinouri, pariuri live și alte servicii populare. Aplicația MostBet se compară favorabil cu omologii săi în acest sens. Acesta devine un argument serios pentru a folosi serviciile acestei case de pariuri. Dispozitivele mobile au devenit parte din viața noastră, nevoia de a folosi site-ul într-o astfel de situație sperie mulți utilizatori. Casa de pariuri MostBet întâlnește jucătorii la jumătatea drumului, evitând greșelile concurenților săi.

Casa de pariuri MostBet oferă cea mai bună aplicație de pariuri sportive și cazinou de pe piața din Moldova.

Un avantaj suplimentar este capacitatea de a folosi limba națională și de a menține un cont în lei moldovenești. Sunt disponibile și alte monede, pentru unii utilizatori acest lucru este important. Aplicația funcționează rapid, are performanțe grozave și se caracterizează printr-o funcționalitate foarte puternică.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *