Compania de pariuri Mostbet este disponibilă persoanelor din peste 50 de țări ale lumii. Pariurile sportive online sunt posibile și din Moldova. Dacă pariul are succes, câștigurile vor merge în contul utilizatorului. Banii pot fi folosiți pentru pariuri suplimentare pe sport sau în cazinou, sau îi puteți retrage din cont pentru retragerea ulterioară.

MostBet depozite
Pagina principală a casei de pariuri Mostbet
Pagina principală a casei de pariuri Mostbet

Care sunt modalitățile de depunere și retragere de fonduri pe Mostbet?

Creditarea unui depozit și retragerea câștigurilor de la Mostbet în Moldova este destul de simplă. O persoană trebuie doar să aleagă cea mai convenabilă modalitate de a transfera banii în contul său personal. Există următoarele opțiuni:

 • Transfer bancar către Visa sau Mastercard;
 • La un portofel electronic (PayPal, WebMoney, Yandex.Money și altele);
 • Sisteme Bitcoin, Litecoin, Ripple.
Sisteme de plată MostBet disponibile
Sisteme de plată MostBet disponibile

Retragerea fondurilor și creditarea cel mai adesea nu durează mai mult de 10-15 minute.

O excepție este transferul bancar. În funcție de politica băncii, banii pot fi creditați în cont în termen de 5 zile.

Fiecare persoană alege în mod independent cum să retragă câștigurile primite sau să completeze soldul. Toate opțiunile se aplică în mod egal premiilor pentru pariuri sportive și creditelor de premii de cazinou online. În contul personal, suma de pe bonus și contul obișnuit este prezentată non-stop. Este permisă retragerea banilor dintr-un cont obișnuit.

Banii bonus sunt retrași după ce au fost pariați într-o anumită sumă. Un pariu este plasat pe un meci cu cote mai mari de 1,1, după victorie, fondurile merg într-un cont obișnuit. Retragere ulterioară în modul standard.

Cum să vă retrageți câștigurile

Înregistrarea MostBet și primirea unui bonus de bun venit
Înregistrarea MostBet și primirea unui bonus de bun venit

Pentru a retrage câștigurile în lei moldovenești, utilizatorul trebuie să:

 1. Să se conecteze la contul personal.
 2. În panoul din stânga, selectați „Retragere din cont”.
 3. Faceți click pe metoda de primire a fondurilor (card, sistem de plată).
 4. Indicați suma în moneda națională.
 5. Completați câmpurile goale (număr card sau cont, nume prenume etc.).
 6. Confirmați operațiunea.

Starea este afișată în contul jucătorului. Majoritatea operațiunilor se desfășoară fără întreruperi și dificultăți. Portofelele electronice și sistemele de plată acceptă întotdeauna transferuri mai rapid decât cardurile bancare.

Pentru a transfera bani dintr-un cont de jocuri, o persoană trebuie să îndeplinească o serie de condiții:

 1. Completați toate informațiile din profilul dvs.
 2. Finalizează toate pariurile pe meciuri.
 3. Treci verificarea în biroul tău trimițând un selfie cu un pașaport deschis în mână. Trimiteți separat o fotografie clară a pașaportului.

Dacă condițiile descrise nu sunt îndeplinite, Mostbet nu va permite retrageri. Particularitatea retragerii Mostbet este că este permis să retragi bani în același mod în care o persoană a făcut o depunere. Iar suma nu trebuie să fie mai mică decât limita stabilită.

Ce probleme pot apărea la retragerea fondurilor

În unele companii de pariuri care sunt disponibile online locuitorilor din Moldova, uneori apar dificultăți cu retragerea premiilor. Problemele comune includ:

 • Blocarea contului în cazul unor victorii constante. Multe câștiguri sunt considerate ca potențiale fraude. Înainte de a da bani unui jucător, compania verifică onestitatea pariurilor și a jocurilor de noroc.
 • Solicitarea moderatorilor să reidentifice persoana respectivă. Un proces incomod și inutil dacă clientul a trimis deja o fotografie a documentelor.
 • Înghețarea unei tranzacții între bancă și casa de pariuri. Banii „dispar” și apar în cont peste încă o săptămână. În momentul înghețului, jucătorului nu este afișat unde este suma solicitată.
 • Procesarea îndelungată a cererilor. Procesul de traducere poate dura 2-3 săptămâni.
Suportul clienților MOSTBET
Suportul clienților MOSTBET

Toate aceste probleme aduc neplăceri, enervează jucătorii și îi obligă să caute un alt site pentru pariuri sportive și cazinouri online. Acest lucru nu se întâmplă la Mostbet. Mostbet răspunde prompt la solicitările clienților de a emite bani. Tranzacția are loc imediat când utilizatorul îndeplinește toate condițiile și cerințele. MostBet are grijă de clienți, iar serviciul de asistență rezolvă rapid sarcinile și răspunde la întrebările oamenilor.

Condiții și comision pentru retragerea banilor

Compania de pariuri operează în mod legal și plătește taxe pe cont propriu. Clientul Mostbet nu plătește dobândă, toate câștigurile sunt retrase integral. Momentul de primire a fondurilor diferă în funcție de metoda aleasă:

 • Când utilizați orice sistem de plată, termenul de primire variază de la 15 minute la câteva ore, în funcție de volumul de muncă.
 • Atunci când alegeți un transfer pe un card bancar, tranzacția va fi finalizată în termen de 5 zile lucrătoare.
Condiții pentru primirea câștigurilor
Condiții pentru primirea câștigurilor

Întârzierile sunt rare, Mostbet monitorizează acuratețea și corectitudinea plăților. Cea mai rapidă modalitate de a primi bani este să comanzi o operațiune folosind metoda reaprovizionare. Atunci nu este nevoie să introduceți detaliile și să treceți din nou identificarea. Toate informațiile se află în baza de date a biroului.

Suma minimă de retragere

Pentru un transfer de bani, in coloana cu suma, clientul trebuie sa indice minim 95 MDL. Suma maximă depinde de metoda de retragere a fondurilor din cont. Băncile stabilesc în mod independent limitele tranzacțiilor. Clientul poate afla informațiile contactând serviciul de suport al băncii sale, care i-a emis cardul.

Care este cea mai bună metodă de retragere pentru locuitorii Republicii Moldova?

Rezidenții din Moldova pot alege orice opțiune convenabilă de retragere. Mostbet se asigură în mod activ că numai un jucător real folosește contul. Prin urmare, permite transferul după verificare și prin canale verificate. Nu trebuie să plătiți comision, Mostbet nu percepe nici o dobândă din câștigul dvs. Dar banca poate, este mai bine să știți acest moment din timp. Este mai ieftin și mai ușor de utilizat portofelele electronice. Retragerile sunt disponibile non-stop dim orice colt din lume.

Este interesant să plasezi pariuri sportive, să rotești rolele în sloturi și ruletă. Cote mari, un nivel ridicat de rentabilitate, sloturi tematice, o varietate de evenimente de jocuri atrag în mod constant noi jucători la MostBet. Casa de pariuri este, de asemenea, renumită pentru viteza plăților și, prin urmare, colectează recenziilor pozitive ale utilizatorilor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *